Oprichtster

Informatie over de oprichtster

Mijn naam is Mathilene Goedhart- Spalburg. Ik ben getrouwd met Sonny Goedhart en samen hebben wij 4 kinderen- een zoon van 25 een dochter van 22 en een (jongens)tweeling van 12 jaar.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de kinderopvang in allerlei functies en soorten opvang. Hierdoor ken ik de kinderopvangwereld van binnenuit. Daarnaast heb ik 8 jaar bij de gemeente Almere gewerkt bij de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling. Zo heb ik mij kunnen verdiepen in de beleidskant van de kinderopvang.

Van jongsaf aan houd ik van kinderen; met 12 jaar was ik de vaste oppas van een groeiend legertje kinderen, met 14 jaar hielp ik (vrijwillig) een zomervakantie lang in een kinderdagverblijf. Met 16 jaar vertrok  ik, met mijn Havo-diploma op zak, richting hoofdstad, naar de HBO Jeugdwelzijnswerk* om mij verder te bekwamen in wat ik het liefste deed en doe; werken met kinderen.

Ik voel me, met kinderen om mij heen, als een vis in het water; De gelukkigste momenten van mijn leven, hebben bijna zonder uitzondering, met kinderen te maken. Gelukkig vinden kinderen het zelf ook leuk om bij mij thuis te komen om te spelen en te kletsen. Sommigen van hen komen al 20 jaar bij mij over de vloer.

LevTov is een voor mij een droom die is uitgekomen; een droom waar met veel liefde, aandacht en zorg aan is gewerkt, zodat uw kind een tweede thuis vindt bij LevTov.

* Tegenwoordig heet deze opleiding SP-H